Bemutatkozás


Üdvözöllek weboldalamon. Amely az elindulás Ágival nevet kapta.
Az egész életem arról szól, hogy embereket segítek elindulni útjukon.
Mind az egészségügyben, mind iskolavezető-oktatóként, mind a spirituális munkáim során.


Engem Zoltánné Rákócza Ágnesnek hívnak, van két felnőtt gyermekem és egy csodálatos unokám. 15 évet dolgoztam az egészségügyben mint főnővér.
Majd éles váltással , a Műszaki Egyetemen elvégeztem egy szakoktatói majd iskolavezetői tanfolyamot.
Ma már saját autósiskolám van, amit vezetek és oktatóként dolgozom. Csepeliek csak úgy ismernek: – Tanulj Áginál! Az autóm reklámja után.

Ha lehet így mondani ezoterikus utam 2000- ben kezdődött. Amikor elkezdtem ismerkedni a Feng Shuival. Inkább lakberendezői vénám kapcsán mit az ezotéria oldaláról. Majd 2008-ban végeztem el az agykontrollt és ismerkedtem a vonzás törvényével.
Az energia technikák felé, mesterem Zsáka Ágnes által indultam el Pránanadival.
Majd megismertem Reiki mesteremet Varga Pétert, így ma már én is Reiki mester vagyok.
A kristálygyógyászat és a karkötők készítése mindig nagy szerelem volt számomra.
Így ma is foglalkozom vele ha időm engedi.
Tanulóm ismertetett meg az SVT-vel, (spirituális választechnika) Melyet Csepelen az Atlantisz Spirituális Központban végeztem el Lancz Judit segítségével.
Amely igazán nagy változást hozott az életemben.
Egy elindulást ezen az úton, a rengeteg munka mellett. Ami idő hiányában bár nehézkes de mindig nagy felüdülést jelent számomra.
Egyenlőre otthon kialakított kis helyiségben, próbálok segíteni azoknak akik megtisztelnek bizalmukkal.

Pilismarótra a covid időszaka alatt jutottam el. Megfogott a Dunakanyar szépsége és azok az energiák amivel rendelkezik Dobogókő és környéke. Ekkor jött az érzés, valami dolgom van itt. Tudtam nem véletlenül vezettek oda, vonzott a Duna part de éreztem valahol magasabban kell keresgélnem. És megtaláltam! Ma már a helyszín megvan, az elindulás megszervezése is és egy csodálatos csapat áll mellettem. Így fantasztikus kurzusokat, kirándulásokat, alkotásterápiákat tudunk tartani. Aki szeretne maradhat, hivatalos szállásadóval rendelkezünk, vele előre egyeztetünk. Aki nem akar maradni, haza tud menni mert mindössze 70 km-re vagyunk csepeltől. Légy részese egy fantasztikus élménynek, tudást szerzel, kikapcsolódsz… Gyere el hozzánk, mi szeretettel várunk! Lépj ki a megszokottból…

error: Content is protected !!