Reiki

REIKI: A Reiki egy ősi tibeti módszer, egy összetett japán szó, jelentése:Rei – egyetemes Ki – életerő energia, vagyis a reiki az egyetemes életerő energiát jelenti. Lényege, hogy az Univerzum energiáit magunkon keresztül kezünkkel közvetítjük saját magunknak, vagy másik élőlénynek. A Reiki egy kézrátételes és önfejlesztő módszer. Egy kiváló eszköz arra, hogy megteremtsd a test-lelki egyensúlyt. Nagyszerű módszer a belső harmónia megteremtésére és folyamatos fenntartására. Csatornázott univerzális energia segítségével feloldjuk a testben lévő toxinokat és energetikai blokkokat. Így támogatva a szervezet regeneráló rendszerét. Eltérően más módszerektől a Reiki energia mindig a gyökér okot szünteti meg. Teljesen biztonságosan alkalmazható. Szépsége az egyszerűségében rejlik, mindenki tudja alkalmazni.
Reiki 1. A behangolás során a kurzuson résztvevők rezgése a reiki magasabb rezgésének szintjére emelkedik, hogy testén több energia áramolhasson át. Az első fokozatú behangolás elsősorban a fizikai testet nyitja meg, hogy a tanítvány több univerzális életenergiát fogadhasson be, és bocsáthasson át magán. Az első fokozatú behangolás után a reiki-energia átáramlik a kezeken, tehát már képesek leszünk reikit adni önmagadnak és másoknak.
Reiki 2. A Reiki második fokozatának hangolásával a Reiki energia sokkal intenzívebbé válik. Tovább emelkedik a tanuló saját rezgésszáma és energiaszintje. A tanfolyamon megismerkedünk a második Reiki fokozat szimbólumaival és azok használatával, így a Reiki használatának teljesen új, lehetőségei nyílnak meg. Lehetővé válik a lelki vagy mentális eredetű, pszichoszomatikus problémák javulása, valamint a távkezelés is.
Reiki 3. A Reiki mester fokozatának hangolásával szorosan megemelkedik a leendő mester rezgésszáma és energiaszintje, valamint a Reiki energia intenzitása is sokszorosára nő. A megismerjük és megtanuljuk a Reiki mesteri szimbólum használatát, mely hozzáférést biztosít a mester szintű energiához és annak lehetőségeihez. A harmadik tanfolyam az egyik első lépés a mesterré válás útján. Reiki mesteri út nem csak a Reiki használatára, hanem az egész életünkre hatással van.

Zoltánné Rákócza Ágnes Tel: +36/70 221-1731 Csepelen is!

Képzési programunk megtekinthető és megismerhető személyesen. Ügyfélfogadás irodánkban lehetséges.

Reiki mester, tanár és SVT tréner Felnőttképzési nyilv. szám: B/2020/001256 Zoltánné Rákócza Ágnes

error: Content is protected !!