Hangfürdő

2016 óta tartok hangfürdőket egyéni és csoportos formában is. Egy ilyen alkalomnak a célja a pihenés, a stressz hatásainak csökkentése és hogy megtanulj jelen lenni a pillanatban. Gongot, sámándobot, hangtálakat, egyéb csilingelő hangszereket és a hangomat is használom, de sok esetben a résztvevőt is bevonom a hangadásba. Hiszen a saját hangod egy olyan gyógyító eszköz, amihez bármikor nyúlhatsz. Az eszköztáram kiegészül különböző légző és szomatikus gyakorlatokkal, melyek segítenek átírni a nem szolgáló mintákat és elengedni a testünkbe lerakódott blokkokat.

Hangfürdő

Mire jó?
– stressz hatásainak csökkentésére
– alvás zavarok kezelésére
– fájdalomcsillapításra
– fizikai és mentális egészség megőrzésére és javítására

Ellenjavallatok:
– magas vérnyomás
– várandósság 1. és 3. trimesztere
– szívritmuszavar
– epilepszia
– trombózis
– pszichés zavarok

Izzasztó kunyhó
A kunyhó egy kapu, élet és halál kapuja, akár csak az anyaméh. Belégzés, kilégzés, megtartás, elengedés, az egyensúly megtalálása.
Kitolva a fizikai határaidat és az egód határait képessé válhatsz kapcsolatba lépni önmagaddal, vezetőiddel, emberekkel, szellemekkel.
Ezt erősíti az egész napos böjt is, ami egy felajánlás is egyben.
A szertartás pontos felépítése lehet változó vezetőtől és a jelen lévő emberektől függően.
Általában 4 körből áll, melyek a négy égtáj témáival kapcsolódnak össze. Fontos azonban, az emberek által bevitt energia, hogy mit kíván a tér, a vezető ehhez képest alakíthatja a témákat, ahogy a bekerülő kövek számát is.
Fizikailag megtapasztalhatsz egy erős tisztulást, méregtelenítést. Engedd meg a szédülést, a félelmet, bármit ami jön, biztonságban vagy.
Ezek a tünetek az énekek segítségével könnyebbé válhatnak. A hang segíti a kapcsolódást magunkkal, egymással, és a térben megjelent információk lehozásával is, ha úgy tetszik a hang egy oda vissza áramló csatorna.
A fohászok, imák is fontos részét képezik a köröknek, hiszen a kimondott szavaknak ereje van.Bent csak annyi történik amire készen állsz, bármikor ki lehet menni. Nincs befejezetlen szertartás, ha 1 kört maradsz bent, annyira volt szükséged.
A közösség ereje is megmutatkozik egy kunyhózás során, az elejétől kezdve a közös munkára épül. Együtt építjük a kunyhót, együtt rakjuk a máglyát, felépítjük az oltárt, megáldjuk a köveket.A kunyhó a szertartás végeztével nem fejeződik be, lehetnek folyamatok, amik csak napokkal később csendesednek le, vagy ekkor indulnak meg.

Ellenjavallatok:
-súlyos szív-, vagy érrendszeri betegségsúlyos tüdő-,
-súlyos tüdő-, vagy légzőszervi betegség
-súlyos idegrendszeri betegség
-áldott állapot
illetve azok a nők, akik épp menstruálnak szóljanak nekem (nem kizáró ok)!

Major Bettina Tel.:+36202755249 e-mail cím: anumihealing@gmail.com

error: Content is protected !!